Çankaya Üniversitesi İdari Personel Hizmetli İhtiyacına Ait İş İlanı

İLAN SÜRESİ:16-31 Mayıs 2017 mesai bitimi

A- Adaylarda Aranacak Genel Şartlar

1. 657 sayılı Devlet Memurlar Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  2. Çankaya Üniversitesi İdari Personel Atama, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönerge hükümlerine uygun olmak,
  3. Üniversitemiz Değerlendirme Komisyonunca yapılacak mülakatta veya uygulamalı yoklamada, görevin niteliğine göre 100 üzerinden ortalama en az 70 puan almak.

B- Adaylarda Aranacak Özel Şartlar

Birimi

Pozisyonu

Nitelik

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

Hizmetli

1. En az genel, sosyal bilimler, tarım, spor lisesi veya turizm meslek lisesi mezunu olmak,

2.Temizlik hizmetlerinde deneyimli olmak,

3. 30 yaşından gün almamış olmak tercih sebebidir.

Bu koşulları birlikte sağlayan adayların Personel Daire Başkanlığı “Elektronik Sayfasında” yer alan "İş Talep Formu" nu eksiksiz doldurarak, RESİMLİ ÖZGEÇMİŞ (alt öğrenim bilgileri dahil)  ile diploma örneği ve varsa çalışma belgelerini de ekleyerek, Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs: Eskişehir yolu 29. km. Yukarıyurtçu Mah. Mimar Sinan Cad. No:4 (06790), Etimesgut/ANKARA adresinde bulunan Personel Daire Başkanlığı, Eğitim ve Performans Değerlendirme Şefliği’ne, yukarıda belirtilen tarihler arasında şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Duyuru Ekleme Tarihi : 16.05.2017 16:17

Duyuru Güncelleme Tarihi : 23.05.2017 10:25