Üniversitemize ÖSYS ile Yerleşen Öğrenciler İçin Gerekli Bilgiler

Sevgili Öğrencimiz,

Sabırlı, özverili, disiplinli ve sürekli çalışmalarınız sayesinde önemli bir yarıştan başarı ile çıktınız ve ülkemizin en iyi eğitim veren kurumlarından birisi olan Çankaya Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazandınız. Sizi ve sizlerle birlikte büyük özveri ve sabırla bu uzun soluklu mücadelede hep yanınızda bulunan ailenizi canı gönülden kutluyorum. Ailenizin karşılıksız, sınırsız çabaları ve fedakarlıkları her türlü takdirin üzerindedir. Ailenize vereceğiniz en iyi ödül, disiplinli ve düzenli çalışarak yüksek not ortalaması ile mezun olmanız olacaktır.

Kuruluşundan itibaren “Kaliteli Yükseköğretim ve Eğitim” ilkesini kendisine ülkü edinen; çağdaş bilimsel ve teknolojik gelişmenin yanı sıra öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de başarılı olmasına özen gösteren; mensuplarını her zaman başarılı, sağlıklı, mutlu kılmanın ve geliştirmenin gayreti içinde olan üniversitemize hoşgeldiniz der, sağlıklı, mutlu ve başarılı öğrenim yılları dilerim.

Prof. Dr. Hamdi MOLLAMAHMUTOĞLU

2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci El Kitabı

Yerleşen Öğrenci Listeleri

Adalet Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

Çankaya Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

Fen-Edebiyat Fakültesi Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

Hukuk Fakültesi Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

Mimarlık Fakültesi Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

Mühendislik Fakültesi Öğrenci Listesi için Tıklayınız.

• Kayıt Tarihleri İçin Tıklayınız
  • Kayıt İçin Gerekli Belgeler İçin Tıklayınız
  • Öğretim Ücreti Açıklamaları İçin Tıklayınız
  • Ortaöğretim Kurumundan Mezun Olamayan Öğrencilerin Geçici Kayıt Bilgisi İçin Tıklayınız