Tanıtım Günlerinde Çalışmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri 2018”  ‘de çalışmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine...

“Çankaya Üniversitesi Tanıtım Günleri 2018”  30 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında hafta içi ve hafta sonu her gün 10:00-17:00 saatleri arasında her iki kampüsümüzde gerçekleştirilecektir. Tanıtım Günlerinde öğrencilerimiz de belirli bir ücret karşılığında görev alabilecektir.

Tanıtım Günlerinde çalışacak öğrencilerimizde aranan özellikler aşağıdaki gibidir:

• Üniversitemizi başarıyla tanıtabilecek bilgi ve donanıma sahip olmak
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • Etkin iletişim becesi ve yüksek ikna kabiliyetine sahip olmak
  • Sorumluluk duygusu gelişmiş olmak
  • Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek
  • Yaz okulundan dersi olmayacak

Başvuracak öğrencilerin başvuru formunu doldurarak en geç 04 Mayıs 2017 Cuma gününe kadar Tanıtım ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

***Not: 4.Sınıf olup mezuniyet durumu olan öğrenciler çalışmak için başvuramazlar.

Yaz okulu ve stajı olmayan öğrencilerimiz öncelikli olarak değerlendirilecektir.

Başvuru formu için tıklayınız.

Duyuru Ekleme Tarihi : 16.04.2018 10:33

Duyuru Güncelleme Tarihi : 16.04.2018 16:09