2019-Yks ile Yerleşen Öğrenciler için Kayıt Tarihleri ve Gerekli Bilgiler

Sevgili Öğrencimiz,

Sabırlı, özverili, disiplinli ve sürekli çalışmalarınız sayesinde önemli bir yarıştan başarı ile çıktınız ve ülkemizin en iyi eğitim veren kurumlarından birisi olan Çankaya Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazandınız. Sizi ve sizlerle birlikte büyük özveri ve sabırla bu uzun soluklu mücadelede hep yanınızda bulunan ailenizi canı gönülden kutluyorum. Ailenizin karşılıksız, sınırsız çabaları ve fedakarlıkları her türlü takdirin üzerindedir. Ailenize vereceğiniz en iyi ödül, disiplinli ve düzenli çalışarak yüksek not ortalaması ile mezun olmanız olacaktır.

Kuruluşundan itibaren “Kaliteli Yükseköğretim ve Eğitim” ilkesini kendisine ülkü edinen; çağdaş bilimsel ve teknolojik gelişmenin yanı sıra öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de başarılı olmasına özen gösteren; mensuplarını her zaman başarılı, sağlıklı, mutlu kılmanın ve geliştirmenin gayreti içinde olan üniversitemize hoşgeldiniz der, sağlıklı, mutlu ve başarılı öğrenim yılları dilerim.

Prof. Dr. Can ÇOĞUN
Rektör

Yerleşen Öğrenci Listeleri için Aşağıdaki Fakülte veya Meslek Yüksekokulu İsimlerine Tıklayınız;

Kayıt Tarihleri İçin Tıklayınız

Kayıt İçin Gerekli Belgeler ve Bilgiler İçin Tıklayınız