2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası "Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım"

Çankaya Üniversitesi Psikoloji Topluluğu 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Merkez Kampüs’te farkındalık yaratmak ve lösemili çocuklara destek olmak için maske takarak öğrencilere bilgilendirme broşürü dağıttı.

Topluluk başkanı Psikoloji Bölümü öğrencisi Selin Damar  ‘2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında lösemili çocuklara destek olmak ve Türkiye’nin dört bir yanında farkındalık oluşturarak sesimizi duyurmak istiyoruz ’ dedi.

Topluluk öğrencileri hafta boyunca; maskenin tedavi süresince bulaşıcı hastalık sebebi ile değil enfeksiyonlardan korunmak için kullanıldığı, löseminin önlenebilir ve tedavi edilebilir olduğunu, lösemiden korunmak için neler yapılması gerektiğini broşür dağıtarak anlattı.

Duyuru Ekleme Tarihi : 08.11.2019 15:34

Çankaya Üniversitesi