Çankaya Üniversitesi -

Çankaya Üniversitesinden Cerebrum Tech'e Ziyaret

Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Dilhun Ayaydın, Türkiye’ye teknoloji ve inovasyon alanında yeni bir soluk getiren, yapay zeka, veri analitiği, robotik, blok zinciri, uygulama geliştirme, AR/VR teknolojileri ve siber güvenlik alanlarında hizmet veren, Çankaya Üniversitesi mezunlarının da istihdam edildiği Cerebrum Tech şirket yöneticileriyle bir araya geldi.

Dilhun Ayaydın, Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Özkul ile Kurucu Dr. Anıl Çekiç’i ziyaret etti. Dijital dönüşümde gençlere girişimcilik alanında ilham olan teknoloji şirketi Cerebrum Tech yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, teknolojik ürünlerin de tanıtımı yapıldı.

Duyuru Ekleme Tarihi : 11.03.2021 14:17

Duyuru Güncelleme Tarihi : 05.04.2021 10:24