Çankaya Üniversitesi -

İZMİR EN KOLEJİ'Nİ ÜNİVERSİTEMİZDE AĞIRLADIK

Üniversitemiz Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik olarak, üniversite tercihlerinde rehberlik edebilmek amacıyla düzenlenen lise ziyaretleri kapsamında İzmir En Koleji’ni Üniversitemizde ağırladık.

Yaklaşık 50 kişilik öğretmen ve öğrenci grubuyla Üniversitemizi ziyaret eden En Koleji’ne, Üniversitemizi yakından tanımaları ve merak ettikleri sorulara yanıt bulmaları amacıyla, eğitim dili, yurt ve burs olanakları, çift ana dal ve yan dal imkânı, Erasmus+ anlaşmaları, öğrenci değişim programları, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında Tanıtım Şube Müdür Yardımcısı Aslı Uyur Öztürk tarafından sunum yapıldı.

PSİKOLOJİ VE MİMARLIK BÖLÜMLERİ TANITILDI

Merkez Kampüs Kırmızı Salon’da düzenlenen etkinlikte; Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aslı Bahar İnan ve Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Çiğdem Uysal Ürey bölümleri hakkında detaylı bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

KAMPÜSÜ GEZDİLER

Sunumların ardından İzmir En Koleji öğretmen ve öğrencileri Merkez Kampüsümüzü de gezme fırsatı buldu. Ziyaretçiler, amfiler, laboratuvarlar, spor merkezi ve kütüphane gibi alanları yakından gördü.

Duyuru Ekleme Tarihi : 22.11.2021 10:03