Kurucumuz Eğitim Lideri Sıtkı Alp'In Kitabının 2. Baskısı Çıktı.

Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Arı Okulları’nın Kurucusu Sıtkı Alp’in ilk baskısı Ekim 2018’de yayınlanan “Eserleri Sözlerinin Ötesinde Bir Eğitimci Sıtkı Alp’in Kaleminden” kitabı genişletilmiş 2. baskısıyla Mayıs 2024’te kitapseverlerle buluşuyor.

Sıtkı Alp’in öz yaşam öyküsünü, felsefesini ve değerlerini geniş kitlelere duyuran kitabın ikinci baskısı da binlerce öğrencinin yaşamına dokunan Eğitim Gönüllüsü Sıtkı Alp’in eğitim dünyasında bıraktığı izler ve ders niteliğinde paha biçilmez deneyimlerin yanı sıra pek çok güncel bilgiyi okuyucuların beğenisine sunuyor.

Duyuru Ekleme Tarihi : 22.05.2024 15:33

Duyuru Güncelleme Tarihi : 04.06.2024 11:55