Çankaya Üniversitesi Yükselişini Sürdürüyor

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Lig’inde Çankaya Üniversitesi, Galatasaray’ı 76-57 mağlup ederek 21 puanla 4. Sıraya yükseldi.

Birinci Ligde yer alan tek üniversitesi takımı olan Çankaya Üniversitesi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Lig’inde 14. hafta evinde Galatasaray’ı ağırladı. Çekişmeli geçen maç sonunda 76-57’lik bir skorla Çankaya Üniversitesi kazanan taraf olarak 21 puanla ligde 4. sıraya yükseldi.

‘ Galatasaray maçına özenle hazırlandık ’

Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü Genel Menajeri Haluk Bilgin Galatasaray maçı sonrasında  ‘ Takımımız Galatasaray maçına özenle hazırlandı. ilk periodu 20 - 16 geride bitirdik ve maça kötü başladık. Ancak takımımız daha sonra toparlayarak gerçek gücünü göstermeye başladı. Yeni oyuncumuz Shavonte Zellous’un da maça katılımıyla daha da güçlenen takımımız öne geçip maçı bir ara 28 sayı farka kadar çıkarttı ve son periotta 19 sayıyla 76 - 57 galip bitirdi. Bu mücadeleyi 400 Galatasaray seyircisi önünde kazanan takımımızı kutluyorum. ’ sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Birinci Ligde Yer Alan Tek Üniversite Takımı

Birinci Lig’de yer alan tek üniversite takımı olan Çankaya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı gelecek haftalarda oynanacak maçlara daha da hırslı hazırlanmaya devam ediyor. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Duyuru Ekleme Tarihi : 14.01.2020 10:21

Çankaya Üniversitesi