Çankaya Üniversitesi -

2022-2023 Akademik Yılı Mali ve Sosyal Yardım Başvuru Bilgileri

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında Mali ve Sosyal Yardımdan yararlanmak isteyen (Hazırlık Sınıfı öğrencileri hariç) öğrencilerin 03 – 07 Ekim 2022 tarihleri arasında başvuru ve bilgi formu ile gerekli belgeleri tamamlayarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na bizzat veya posta yolu ile iletmeleri gerekmektedir. E-posta ile başvuru kabul edilmemektedir.

Başvurusunu posta ile gönderecek öğrencilerin başvuru ve bilgi formunu eksiksiz doldurması ve gerekli belgeler ile birlikte en geç 07 Ekim 2022 tarihinde elimizde olacak şekilde göndermesi gerekmektedir. Postadan kaynaklı gecikmeler de başvuru işleme alınmaz.

Başvuru ve bilgi formu için tıklayınız.

Gerekli belgeler için tıklayınız.

SGK kayıt belgesi örneği için tıklayınız.

SGK hizmet dökümü örneği için tıklayınız.

Duyuru Ekleme Tarihi : 16.09.2022 15:03