Gelişen Çağ Hackathonu

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Samsun Üniversitesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Samsun AB Bilgi Merkezi işbirliğiyle "Gelişen Çağ Hackathonu" başlıklı bir hackathon düzenlenecektir. İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik, Sağlıkta Yeni Dönem, Veri Gizliliği ve Uzay-Havacılıkta Yeni Dönem temaları özelinde düzenlenecek olan hackathon; katılımcılarda farkındalık oluşturmayı, problem çözme becerilerini artırmayı ve geleceğin sürdürülebilir ve yenilikçi teknolojilerine katkıda bulunmayı teşvik etmektedir. Bu etkinlik aynı zamanda katılımcıların birbirleriyle iş birliği yapmalarını, deneyim paylaşmalarını ve yeni iş ilişkileri kurmalarını teşvik ederek, toplumsal etkileri olan projelerin geliştirilmesine katkı sağlamayı hedeflemektedir. 29 Mayıs - 01 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gelişen Çağ Hackathonu için son başvuru tarihi 17 Mayıs 2024' tür.

Detaylı bilgiye ulaşmak için https://tto.samsun.edu.tr/hackathon/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Duyuru Ekleme Tarihi : 14.05.2024 09:36