Çankaya Üniversitesi -

Koronavirüs Önlemleri Eşliğinde Dönem İçi Kur Atlama Sınavı Yapıldı

Üniversitemiz hazırlık sınıfı öğrencileri, koronavirüs önlemleri kapsamında, ‘Dönem içi Kur Atlama Sınavı’na girdi. Merkez Kampüs’te gerçekleştirilen sınavlarda, yoğunluğu önlemek adına iki grup oluşturuldu. İlk grup, sınava bugün girdi. İkinci grup ise yarın sınava girecek.

Hazırlık Binası önüne ve bina girişlerine, ‘Sosyal Mesafeye Uyunuz’ şeritleri yerleştirildi. Öğrenciler, 1.5 metre aralıklarla sıraya girdi, HES KOD’ları kontrol edildikten sonra binaya giriş yapabildi. Sınıf metrekareleri göz önünde bulundurularak, dersliklere 5 ve 10 arasında öğrenci alındı.

Öğrenciler, gönül rahatlığıyla sınava girdiklerini belirterek, alınan önlemler için Üniversite yönetimine teşekkür etti.

Duyuru Ekleme Tarihi : 17.11.2020 12:58