Çankaya Üniversitesi -

İZMİR KINIK ŞEHİT HAKAN SAĞINÇ ANADOLU LİSESİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Üniversitemiz Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik olarak, üniversite tercihlerinde rehberlik edebilmek amacıyla düzenlenen lise ziyaretleri kapsamında İzmir Kınık Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi’ni Üniversitemizde ağırladık.

Yaklaşık 60 kişilik öğretmen ve öğrenci kafilesiyle Üniversitemizi ziyaret eden İzmir Kınık Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi’ne, Tanıtım Şube Müdür Yardımcısı Aslı Uyur Öztürk tarafından bilgi verildi.

Merkez Kampüs Kırmızı Salon’da gerçekleşen etkinlikte; eğitim dili, yurt ve burs olanakları, çift ana dal ve yan dal imkânı, Erasmus+ anlaşmaları, öğrenci değişim programları, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında detaylı bilgi verilerek, ziyaretçilerin soruları yanıtlandı.

KAMPÜSÜ VE SOSYAL ALANLARI GÖRME FIRSATI

Tanıtım etkinliğinin ardından İzmir Kınık Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Merkez Kampüsümüzü de gezme fırsatı buldu. Ziyaretçiler, amfiler, laboratuvarlar, spor merkezi ve kütüphane gibi alanları yakından gördü.

Duyuru Ekleme Tarihi : 14.01.2022 16:35