Çankaya Üniversitesi -

Kepli/Cübbeli Fotoğraf Çekimleri

2021-2022 Akademik Yılı’nda mezun olacak öğrencilerimizin kepli/cübbeli fotoğraf çekimleri 16 Mayıs - 3 Haziran 2022 tarihleri arasında Merkez Kampüs Ortak Alan Asma Katta (Yemekhanenin alt katında) gerçekleştirilecektir. Tamamen isteğe bağlı olan çekimler, fakültelere göre belirlenen tarih ve saat aralığında yapılacaktır. Kepli/cübbeli fotoğraf çekimlerinde aksaklık ve yoğunluk yaşanmaması nedeniyle öğrencilerimizin belirtilen gün ve saatlerde çekim alanında olması büyük önem taşımaktadır. Çekimlere katılmak isteyen öğrencilerimizin fotoğrafları aynı zamanda Online Mezuniyet Gazetesi’nde de yer alacaktır.

Duyuru Ekleme Tarihi : 05.05.2022 11:02