Öğrencilerimiz Teknik Gezi Düzenledi.

Üniversitemiz Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3. sınıf planlama stüdyosu çalışmaları kapsamında Sinop-Kastamonu-Çankırı Bölgesi Stratejik Bölge Planı çalışmalarını güz döneminde tamamlayan öğrencilerimiz, 16 Nisan’da Sinop Belediyesi’nde projelerini sundu.

Saha Çalışması Yapıldı

CRP 302 Planlama Stüdyosu IV dersi kapsamında, Sinop ili ve kent merkezine yönelik planlama çalışmalarına dair bilgi toplamak ve saha çalışmaları yapmak üzere 15 - 17 Nisan tarihlerinde, Prof. Dr. Mehmet Tunçer ve Dr. Öğr. Üyesi Deniz Altay Kaya yürütücülüğünde Sinop’a teknik gezi düzenlendi. Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz’ü ve belediye yetkililerini ziyaret etti.

Sinop’un Sorunlarını Tartıştılar

Ayşenur İnan, Ece Teberoğlu, İlhan Kart ve Zeynep Berfin Tan’dan oluşan öğrenci grubu, Belediye Başkanı Metin Gürbüz’e, “Biyofilya” vizyonu ile oluşturdukları Stratejik Bölge Planı çalışmalarını sundu. Ziyarete katılan tüm öğrenciler belediye yetkililerine sorularını yönelterek Sinop’un sorunları üzerine tartışma fırsatı buldu.

Duyuru Ekleme Tarihi : 26.04.2024 13:46

Duyuru Güncelleme Tarihi : 08.05.2024 16:25